40 34 74 54

HOT STONE RESTORATIV YOGA

 

En Restorativ Yogaoplevelse med varme sten er en kombination af termoterapi og Restorativ Yoga.

Her bruges naturlige opvarmede sten i forbindelse med Restorativ Yoga for en helt unik afslappende oplevelse.

Stenene placeres på bestemte områder af kroppen for at give varme og vægt på kroppen. Varmen fra stenene har en afbalancerende og helende effekt på vores nervesystem.

Restorativ Yoga er en ideel yogastil til at inkorporere brugen af varme sten, da stillinger holdes i lang tid med støtte fra rekvisitter.

Rekvisitterne bruges til at støtte kroppen fuldt ud, så kroppen kan slappe af og give slip. I disse fuldt understøttede stillinger kan stenene placeres på kroppen for at opnå afslapning, hjælpe med at frigøre spændinger i kroppen og give en jordforbindelse og helende oplevelse.

Den lokaliserede placering af varme på et bestemt område af kroppen øger cirkulationen af væsker og kan hjælpe med at lindre organoverbelastning. I kombination med Restorativ Yoga har oplevelsen en væsentlig indflydelse på det parasympatiske nervesystem og vores evne til aktivt at hvile, forbedre organernes funktion og lindre stress.

Når de placeres langs meridianpunkter, kan de hjælpe med at fjerne energiblokeringer, der fører til udvikling af sygdom.

 

Terapeutiske fordele:  hjælpe med følelsesmæssig ro, tålmodighed og stabilitet. Giv en følelse af fred og velvære, lindre smerter og fremme muskelafslapning. Kan reducere stress, angst, depression. Fremmer søvn. Boost immunforsvaret. Regulerer blodtryk og vandretention.

Du finder dem her:

Aktivitetskalender – som Events

eller 

Kan bestilles som 1:1 sessioner hvor fokus er på 100% dig

VÆR DIG SELV

-OPNÅ ET ÅNDEHUL I HVERDAGEN