40 34 74 54

Enesession

 

Yoga hvor kun din krop og sind er i centrum.

I vores travle hverdag glemmer vi tit at lytte og mærke efter hvad vores krop ønsker at fortælle os. Med en Enensession hos Yoga By Marilyn, tager vi den tid der skal til, til at lytte til din krop og de signaler den sender dig. 

Efter en lille samtale går vi sammen igang med at finde en behagelig stilling til dig. Jeg hjælper med at finden støtte til din krop i form af puder og tæppe indtil du ikke kun ligger godt med fantatisk – og du dermed fra sindet sender signaler til kroppen om at du har fundet ro og støtte og dermed beder den om at slappe af.

Jeg laver en kropsscanning  af dig og går videre med en meditationstekst der passer til dig på denne dag. 

Rammerne er trygge og sikre, hvilket dit sind vil signalere til din krop. Du får dermed lov til at trække vejret dybt og roligt og lade roen sænke sig ned over dig. Livets udfordringer bliver set i et andet lys med roen du opnår. 

Sessionen handler udelukkende om at have dig i fokus og hvis kroppen melder det ud undervejs, så ændre vi stilling og genfinder roen. Alt er tilladt undervejs, dine følelser kan få frit løber når du befinder dig i dette trygge rum.  Om der er tårer på en kind til smil på læben, så lader vi det hele få plads og finde sin vej gennem kroppen. Vi lader kroppen tal sit sprog og opnår forløsning i et frit afløb for alt det vi ofte går og gemmer på.

Efter en time til halvanden så “henter” jeg dig tilbage til nuet.  Men med et mere afslappet, afstemt og fornyet sind og krop – og måske med et andet syn på hverdagen. 

Enesession henvender sig til alle, vi har alle bruge for det åndehul, den stilhed og egen kropsomsorg der opnås. Diagnoser som stress og angst drager stort udbytte af disse sessioner, da både krop og sind får lov at reagere i et trygt rum. De fysiske senfølger, som anspændthed i kroppen, hovedepine og hjertebanken efter disse diagnoser er der ikke fokus på, og efterlader os ofte i frustration over kroppen og dens reaktioner.  Enesesionerne giver her kroppen og sindet mulighed for at lytte og kommunikere med hinanden og skabe en bedre forståelse for kroppens reaktionsmønstre. 

 Pris 750,00 kr. 
 

VÆR DIG SELV

-OPNÅ ET ÅNDEHUL I HVERDAGEN