40 34 74 54

Fibromyalgi - Bevidst Pause

 

En Bevidst Pause

Et forløb for Fibromyalgi-ramte.

Som noget nyt, vil jeg tilbyde et forløb til dig, som har udfordringer med Fibromyalgi. Et unikt mulighed for at lære at håndtere de samme udfordringer i din dagligdag, der hvor livet skal lives.

Fibromyalgi udfordrer vores nervesystem, vores energi og resurser, og med hjælp af Restorativ Yoga, vil vi lære kroppen og hjerne til at arbejde sammen og at bruge af de resurser som vi har, på den bedste mulige måde. Restorativ Yoga er en fantastisk måde at lære kroppen at finde roen i nervesystemet og får ændret på smertemønster kroppen har fået bygget op igennem årene.

Et bedre forbrug af resurser fører til mere energi til det man har lyst til at lave eller skal lave og nedsætter smerterne, som fører til mere energi – en dejlig ‘glad’ cirkel!!!

Forløbet—

  1. Opstart i eget hjem – du får en enesession i eget hjem. Vi finder og opstille et sted, som bliver din hule. Et sted hvor du tager hen når du skal holde en Bevidst Pause, imens en Restorativ Yoga stilling kan få lov til at have en effekt på kroppens nervesystem. Du får guidning om hvordan man bedst kan tage vare på dig selv og får mest muligt ud af ‘din pause’.
  2. Du får en lydfil med en kropsscanning, som du kan bruge når du tager din Bevidst Pause. Målet er at man lære at mærke efter i kroppen når der er brug for en pause, i løbet af dagen op til flere gang om dagen. En bevidst pause, hvor man mærker kroppen og åndedrættet for at genopbygge energi niveauet, får styre på nervesystemet, lukker ned for alt andet omkring sig, så man kan retur til ‘verden’, uden at trætheden og smerter har fået lov at overtage en.
  3. Cirka en uge senere og de næste 4 uger, mødes vi en gang om ugen hos mig, med en maksimum af 3 andre deltager, som også har Fibromyalgi.Vi vil lave Restorativ Yoga i ca. 90 min, men der er også tid til at snakke, fortælle om oplevelserne, og støtte hinanden i processen. Restorativ Yoga er en fantastisk måde at lære kroppen at finde roen i nervesystemet og får ændret på smertemønstrene som kroppen har. Fibromyalgi kan være en ensom sygdom, så sammen vil vi skabe et netværk og støtten derfra.

Vi skaber en løsning til dig og dine udfordringer sammen, men også værktøj til at håndtere sygdommen, så den ikke styre din hverdag i den samme grad som den måske gøre nu.  Som gruppen, har vi mulighed for at skabe forløbet som passer til jer, og med mine erfaringer kan vi tilføje til den rolige Restorativ Yoga, mere aktiv men Mindful Yoga, Qi Gong, og Dao Yin yoga, hvis det passer.

Ekstra enesessioner i eget hjem kan tilkøbes og forløbet kan forlænges efter aftale.

Det praktiske:

Prisen: 2500 kr

Inkluderet: Enesession i eget hjem, Lydfil for evigt brug,  4 gang Restorativ yoga og netværk

Sted:

Yoga By Marilyn

Øster Linderupvej 10

9700 Brønderslev

Hvis du er ‘træt’ af at Fibromyalgi og smerterne, tankemyldre, inflammation og andre symptomer styrer din dagligdag, ring eller skriv til mig, så vi kan få en snakke om hvad “En Bevidst Pause” forløbet kan gøre for dig.

Kontakt Info:

Mail: yogabymarilyndk@gmail.com

Tlf: 40 34 74 54

Facebook/Messenger: Yoga by Marilyn

 

VÆR DIG SELV

-OPNÅ ET ÅNDEHUL I HVERDAGEN