40 34 74 54

Anbefalinger

5/5

Hermed min varmeste anbefaling af yoga hos Marilyn Neilson.

Jeg er 63 år og har gået til yoga i rigtig mange år hos forskellige yogalærere.

Yoga er rigtig godt for mig og min krop. Jeg har det sidste lange stykke tid gået til yoga hos Marilyn.

Marilyn har et skønt humør og hun er meget kreativ. Vi prøver mange forskellige ting, så det bliver aldrig kedeligt. Samtidig er det sådan, at man sagtens kan være med, selv om man ikke har prøvet yoga før. Der kan være ting, som lige netop din krop ikke vil være med til, men så kan man jo bare lade være med at gå med i den øvelse. Marilyn er meget velforberedt og har en mening med, hvad vi skal den enkelte aften.

Marilyns yoga udmærker sig ved at den ikke kun er rigtig god for kroppen – den er virkelig også god for sind, psyke og sjæl.

Jeg kan både lide hendes rolige, mindfulde yoga med smag af restorativ yoga og hendes mindfulde hatha yoga med bid.

For tiden går jeg til begge slags yoga – altså 2 gange om ugen. Det giver mig en mere gennemgående ro og glæde i min krop og mit sind at gå til yoga flere gange om ugen.

Jeg døjer med spændinger i nakken – og det hjælper yogaen virkelig meget på. Spændingerne bliver klart mindre – og er sommetider helt væk. De afslapningsmetoder, vi lærer hos Marilyn, bruger jeg selv, når jeg skal have et hvil.

Så tag og prøv en omgang yoga hos Marilyn. Det kan virkelig anbefales.

5/5

Lidt om mig og min yoga oplevelse.

– Jeg er blevet fysisk stærkere, har gradvist fået en anden kropsbevidsthed og “kan komme længere ind i” de enkelte øvelser f.eks. i skrædderstilling, omvendt-V, skuldrene i “baglommen”.

At det giver en a-ha-oplevelse, pludselig at kunne mærke forskellen i de enkelte øvelser.

Afspænding efter den fysiske træning ER BARE en lise for krop og sjæl.

Min Yoga-træningen, 3 gange om ugen, har helt sikkert været årsag til, jeg ubevidst har ændret på min kropsholdning.

Marilyn sammensætter og varierer meget alle hold i løbet af ugen -altid spændende hvad Marilyn nu har fundet på, at vi skal have fokus på denne gang.

Marilyn husker os på,  at vi hver især er forskellige. Vi skal mærke efter hvad vores krop udfordrer os med og være glad for det.

Yoga skal der til…..eller som børnebørn og bedstefar har døbt det “Bedstemors-yoghurt”.♥